DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
Rok 2009


   

Plán akcí 2009
Datum Akce Dle ZŘ Vedoucí
7.3.2009 VČS KK Zetor - 9,00 hod.    
4.4.2009 Zkoušky KJ ČR M. Chlebová
5.4.2009 Zkoušky NZŘ R. Liška
1.5.2009 Zkoušky MZŘ R. Liška
17.5.2009 Zkoušky MZŘ R. Liška
13.6.2009 40. výročí založení KK Zetor    
9.-16.7.2009 Týdenní intenzivní nácvik obrany   D. Lišková
22.8.2009 8. Brněnská krajská výstava psů
(mimo loveckých)
  E. Lettmayerová
12.9.2009 Závod o Pohár Zetoru KJ ČR S. Raboňová
Termíny akcí agility najdete na http://kkzetor.cz/akce.php


29.3.2009
Dnes jsem se rozhodla, že si zajedem procvičit překážky, na kterých jsme už od podzimu nebyly. Ale měly jsme smolu. Překážky byly zapůjčeny na jinou akci a mimo to nám začalo pršet.
Cvičiště na poslušnost bylo rozmoklé, před klubovnou byli agiliťáci a tak jsem šla aspoň zaplatit Daně členské příspěvky na rok 2009 jak klubové, tak do KZJ ČR.
Chvilku jsme si s Danou pokecaly, pojedly výbornou zabíjačkovou polévku a zase jely domů.

1.4.2009
Dnes jsme si konečně procvičily dovednost - překážky. Byla jsem docela mile překvapená, že Bora je zvládla v pohodě a bez větších chyb. Potíže byly na metách, které jsme musely ještě jednou opakovat a to už bylo bez problému.
Potom jsme si šly udělat poslušnost a to jen část, protože cvičák byl uzavřen. Byl hodně podmáčen a mimo to se tráva na cvičáku hnojila. Proto jsme si udělaly jen pár cviků před klubovnou, asi na prostoru 10x10 m, protože se tam prováděla příprava na zkoušky. Chůze u nohy byla celken slušná až do doby, kdy jsem začala dělat odložení za pochodu. To se začala Bora zpožďovat a čekala na povel k odložení. Všechna 3 odložení za pochodu velice slušné. U přivolání bylo šikmé přesdednutí. Při aportu dokonce držela až do doby odebrání a poslední cvik plížení, tak ten musíme ještě trochu dotáhnout. Je to spíš poloplížení, zvedá dost zadek.
Na to, že jsme od podzimu nic nedělaly, jsem byla spokojená.
 
13.6.2009
Tak jsme si zase jednou zajely zacvičit na cvičák. Napřed jsme navštívily horní část cvičiště s překážkama na IRO. Bora hned napoprve překonala překážky a to bez větších chyb. Dokonce i dištance zvládla velice dobře až na to, že byla trochu rychlejší a u jednoho stolu se jí podařilo proklouznout se přes stůl až na druhou stranu. Ale sama hned bez povelu si vyskočila zpět. S jejím výkonem jsem byla velmi spolkojená.
Horší už to bylo na IROvé poslušnosti. Sice se o něco zlepšila chůze u nohy, ale odložení za pochodu v sedě nějak zapomněla. Tam jsme několikrát opakovaly. Další zádrhel je u aportu. Vyběhne na povel, přinese, ale ještě než dosedne zak mě ho pustí k nohám. Budu muset něco vymyslet. Za to mě překvapila u plížení, které se o hodně zlepšilo.
Celkem vzato, na to, že jsme cvičily naposled v dubnu a tentokrát bez odměn,  tak jsem byla spokojená.
Nakonec jsme se zúčastnily oslavy 40cátého výročí založení KK Zetor. Jídla a pití byla hojnost, čundr kapela pěkně hrála.
 
klikni na foto